har inte skrivit på länge..

har inte skrivit på ett par dagar nu. har varit fullt upp med annat. mesta delen av tiden går åt att träna,jobba, fixa o greja. jg tog mod till mig o berättade för den där någon att jag tkr om honom.. känns skönt, men tråkigt att vi inte vill samma sak. 

första advent idag o jag har haft en polare här, vi har ätit allt onyttigt man kan tänka sig,legat typ på varandra i min tvåsittssoffa. rätt uppenbart att både hon o jag behöver närhet. nää nu måste jag sova. hoppas på en bra dröm inatt, o att den går i uppfyllelse också :) godnatt

jaaa.. då får man ta det.

får snart sällskap, ska snacka om allt idag. gud, hjälp mig. detta är jag inte bra på..

början - slutet

Har precis duschat för o få lite värme, ska bege mig ut i stormen ner till gymmet. Oj oj oj oooooj, inga dåliga undanflykter för att det är dåligt väder :) Imponerande! Jag gjorde världens grej nyss, sjukt jobbigt och allt allt därtill. Meen, äre så äre dags.. början lr slutet?!
Mina tänder dödar mig , lr.. Min underkäke. Förra veckan ömmade det inte såhär som det gör nu. Undra varför jag har ju gjort exakt samma sak? & inte jag har inte ens satt in någon räls där. Hur ska det gå sen? jag kommer nog avlida av smärta osv ... inte kunna äta. Kanske funkar med gröt? hvregrynsgröt ska jag börja käka på morgonen nu. får väl bli frukost, lunch o middag också.. hehee nej fyfan va äckligt!!!


mot gymmet, sen hem till min kära vän! hennes dejt gick typ över förväntan.. varade i 3 dagar o nu e hon så kär så kär verkar det som :)

nu blir det snart.

nu blir det snart sängen. har varit fullt upp hela dagen, jobbat, tandläkaren sen tränat.så ska bli skönt att få sova snart... lyckades komma upp i tid idag också, tanka bilen o var på jobbet vid halv 7 redan. Skönt! :) men dt var hemskt när kl ringde. hade ställt ut den i hallan.så när det ringde tänkte jag "FAN OCKSÅ ...!!!!" :P nu har jag väntat hela kvällen ikväll också, undra vad det beror på? SKulle bli så glad, riktigt glad. Men just nu känns det som att hoppas på ingenting. men vi får se :)  Godnatt.

bege sig ut kanske

sitter och kollar på ensam mamma söker, vännerna åkte för ett tag sen o jag kom på att jag måste tanke min bil. usch, vill ta de imorgon bitti. men vet ju hur det går på morgonen för mig. jag kommer ju inte upp! så borde göra de nu egentligen men segt o gå ut i regn o blåst :P sen åka o leta parkering..

har gått o väntat hela dagen, hela gårdagen .. jag vill inte sova hemma ikväll. men så verkar det bli. så om jag skiter i o tanka bilen o bädda ner mig i sängen nu snart istället så  kanske jag kommer upp i tid iaf..hmm.. aja godnatt.

söndagojaghartråkigt.

jag har verkligen ingenting att göra. sjukt tråkigt är det.. sitter o funderar på om jag ska berätta en sak för en person också. men det är svårt, svåt o säga o svårt att va tyst om. Svårt svårt svårt....! Verkar som det blir promenad i kväll nu..puuh, fryser bara jag sitter här inne..

hoppas

hur gärna kan man hoppas på en sak? just nu vill jag bara en grej!! GEMIG


finns inga andra ord än ; SJUKT!

Läste en artikel på aftonbladet.se nyss om en 80-årig kvinna som blivit brutlt våldtagen och rånad i sitt hem. Hur sjuk är inte en människa som göra något sånt??? En så gammal person? Hur kan man ge sig på någon så försvarslös och HUR kan man ens vilja våldta en så gammal dam? Detärrentaväckligt!!

Ska städa av här hemma lite snabbt nu, ta en dusch och bege mig.. Blir kanske några öl ikväll? :) Vore gott iaf.

tänk vad en ....

Tänk vad en låt kan få gamla minnen att bubbla upp. Hittade en låt som jag och en person som betytt väldigt mycket för mig lyssnade på säkert hundra ggr om och om igen i hans bil. Det är många år sen nu. Det är bara en av alla låtar som påminner om honom. Allavåraminnen.
Tänk vad allt förändras, det kan  gå snabbt. Undra om han tänker på mig ibland också eller om alla våra år är som bortblåsta i hans skalle... Jag tror inte han vet om hur tomt det blev för mig utan honom och hur jobbigt det har varit.

Kom hem från gymmet för en stund sen, tänkte gå och lägga mig tidigt idag. Senast klockan 21.00. Har varit alldeles för trött den här veckan. Jag har kanske inte sovit så bra!? Något är det, när klockan har ringt på morgonen har jag knappt hört den & när jag väl vaknat så vägrar jag gå upp. Min egna jävla kropp lyder mig inte :) Detärintebradet. Därför får det bli sängen tidigt och många kvalitetstimmar i sömn för min del!

godnatt godnatt godnatt

träningen gick bra, jag är rätt stark ändå :) kul med resultat också. imorgon blir det träning igen. tänkte stänga av datorn nu. fundera på om jag ska kolla på efterlyst eller gå och sova på en gång. vore skönt att var utvilad till mördardagen på jobbet imorgon. usch, torsdagar har alltid en tendens att från början vara mycket redan då sen blir det alltd ännumer när folk är hemma osv. Så, efter torsdagen är klar kan man andas ut!

behöver egentligen äta lite med, men huuu... vad kan man käka?! får se om jag hittar något lätt tuggat. hahaa. gud vad jag längtar tills inte nu på fredag men nästa då jag ska till tandläkaren igen. undra om det egentligen för gå till såhär? Ajaa. jag får stå ut med att inte kunna prata ordentligen i 1 ½ vecka till.. neej, nu ska jag rota fram något att äta. godnatt.


snart iväg till

ska snart bege mig iväg till gymmet. syter för att gå ut i kylan, men ska bli skönt sen att ha tränat. o om jag inte inbillar mig så syns det redan lite resultat :) Då blir jag mer taggad :P O efter all choklad som jag har tröstätit sen i fredags & allt godis jag ätit de senaste veckorna med någon... usch! så borde jag absolut ta mig dit idag :) såg ju bilder för ett tag sen från förra sommaren, aldrig att jag tänker gå upp så mkt i vikt igen. Tänker inte sitta o gluffsa i mig massa skit osv om jag skaffar pojkvän eller något. ALDRIG!!

ikväll ska en vän på dejt, spännande. Jag vet ju hur det gick när en annan vän gick på dejt med någno som hon träffade över internet ..nu bor dom tillsammans o allt gick jävligt snabbt :) ska bli spännande att se hur det går för henne ikväll! & på tal om dejt o såntdära så har jag haft fjärillar i magen ett par ggr det senaste. :) härlig känsla men också sjukt otäck och läskigt... Inte alls för ofta någon för det att pirra i min mage direkt.


Nähee nu sticker jag &rälsen till gymmet, har käkat nyss. Så, blir tjockjackan o mössa på.. Lär ju frysa ändå men värt ett försök iaf :P

lite ångest.

har lite ångest att träningen blir lidande för att jag inte kan äta. vill iaf trän 4 gånger i veckan.så, onsdag torsdag fredag och lördag vore skönt om jag kunde komma iväg till gymmet. gå dit o köra lite är bättre än ingenting!! ska försöka fixa det. blir ingen alkohol i helgen för min del, usch.. en öl eller två kn var gott men är trött på fyllor. :) eller, inte fyllorna kanske men dagen efter. fan jag är sängliggandes hela dagen. sinnes....

nu har jag duschar och lagt mig i sängen, tog med mig handväska till jobbet idag ( det är inte min grej ) o nu vet jag inte vart jag har lagt den. Kom på det nu. Typiskt mig o slarva bort saker, förhoppningsvis ligger den på kontoret. Återstår att se. Godnatt.

ute fryser man

ute fryser man fan ihjäl. usch vad kallt det är. jag längtr till våren och sommaren.. men först och främst våren! o om tiden ska fortsätta gå så snabbt som den gör nu så är vi snart där :) snart !? är november avklarad. sen är det bara december, januari, februari och mars, kanske april som är hemska månader. april är svårt, ibland är april skitbra och andra ggr är det kallt, regnigt osv. Nästa april hoppas jag är varm och solig !!!!! :D 4-5 månader kan gå snabbt, jag hoppas verkligen verkligen verkligen det.. mkt pga att jag hoppas jag kan se resultat av min tandreglering då också o att jag har vant mig vid skiten.. Just nu känns det förjäbligt ..Kan ju inte äta någonting! & det är ett problem som jag inte behöver just nu. har problem me maten som det är ändå... ajjaa pip och gnäll på mig. Äntligen är det igång iaf..efter 4 års väntan!







oj oj oj ooooj.

la mig i sängen o skulle vila lite tänkte jag. däckade på en gång och sov till typ för en halvtimma sen. blev ingen träning , får ta det imorgon. ska bli skönt. nu har jag käkat lite , tänkte ta en dusch och sen sova snart igen. det är skönt att somna efter jobbet men hemskt egentligen att sova bort en hel dag.

Visst är det jobbigt att behöva gå upp när någon ligger kvar? Framförallt om det spöregnar ute och man är jättetrött och kramig. Så var det i morse.. Då tar det emot :)

seg dag.

idag har jag verkligen nte gjort ett skit. usch, det är värdelöst att dricka egentligen. man förstör hela helgen. ligger o väntar på sms, får se hur den här kvällen slutar. tänkte ta ett bad nu iaf, vkna till lite iaf.


huvudvärk och tandvärk....

jag har huvudvärk och tandvärk, hehe. fyfan vad det är synd mig. huvudet dödar mig och mina tänder är ömma. sen har jag typ skavsår i hela munnen :P bara att härda ut.
igår blev det utgång, vi gick till harrys istället för o gå till samma tråkiga ställe hela tiden o det var himla bra där faktiskt :) mkt folk och många fina pojkar att titta på. första gången "jag o rälsen" var ute o de var ju inga problem o träffa killar för de :P hehe skönt iaf.. nu e det bara att lära mig prata och hantera att le som e kvar som ja måste lära mig :...hehee.. tnkte sättapå en film på datorn nu och sen sova, hade en sjuk jävla natt o har inte sovit mer än typ två eller tre timmar. usch. så ska somna till filmen igen, har försökt kolla på den tre ggr nu men somnat på samma ställe ( fem minuter in i filmen ) hela tiden. men men.. ska försöka se den nu, o se vad det e för filmer han har lämnat här egentligen :) Sen blir det till o laga någon lätttuggad mat och sen åka ut till pappa om klockan inte är mitt i natten.  hoppas på o fåträffa han ikväll me, film o så. mm hade varit mysigt !! hanärfin.

nu säger vi godnatt.

skönt, hälsade på hos en polare på en kopp kaffe efter jag varit hos syrran hela dagen. va rädd för att behöva åka och leta parkering i flera timmar men fick bästa och närmsta parkeringen på en gång nu. TACKAR gudarna för det. Nu säger jag och min halva räls godnatt... hehe. skönt o slippa sova själv :P haha nej nu e jag fan trött. har varit på skitkasst humör ikväll. hoppas på en bättre dag imorgon.

allvarligt så känns det förjävligt i munnen. Det får inte plats och ALL mat fastnar. Men sen om sanningen ska fram så är det skönt att äntligen ha kommit igång. Eller jag tror inte jag har kommit igång..pga hur det gick till hos tandläkaren osv,men det sitter där iaf och om två veckor ska jag dit igen. Bara att kämpa på nu

22 år med tandställning.

Idag har jag varit hos tandläkaren och satt in en del av rälsen, inte hela delen utan bara en deö på överkäken.. hur fan ska allt få plats? Jag kan inte stänga munnen. jag kan inte le utan att visa tänderna och detta känns hur jävla ovant som möjligt.. det ömmar inte och tandläkaren hade tankt att inte göra någonting alls med mig idag. men aaah. efter mkt krångel och lång tid så satte han dit lite iaf. jag hoppas jag vänjer mig. just nu känns det bara åt helvete faktiskt och jag undrar hhur fan allt ska kunna få plats, och hur detta ska gå. trodde inte att det skulle ta så himla stor plats. två år känns som en evighet! Ska tillbaks om två veckor och sätta dit resten på överkäken sen vet jag inte.. allt är bara rörigt.

nu är jag jättetrött och ska nog sova tidigt idag. igårkväll var mysigt. surt o inte veta vad detta är osv.. usch... negativt idag..

just det

imorgonär det kört.. då ska jag få överdelen av min tndställing.. hur fan ska ddetta gå? smärta!! jag bara hoppas att det inte ser förjävligt ut. måtte det inte göra det:P

ut i kylan...

ska ge mig ut i kylan, köpa godis och sen hem till han.. har även suttit o snackat med min chef en timma efter jobbet. trevligt och sen gymmade jag ;) jag e nöjd!!  ska bli mysigt o inte sova själv igen :)

mysväder ?

Mysväder & då menar jag inte att vädret är mysigt men det är riktigt ruggigt ute, kallt blåsigt och snöigt. Sånt väder så man bara vill ligga inne under täcket med någon varm och mysig person. Fick erbjudande att bli värmd igår, men klockan hade blivit förmycket tyvärr... Känns som en evighet sen nu. Eller är det bara jag som har blivit förbortskämd i min situation? Jagvillbarahameriaf.

nu ska jag bära ut täcket till soffan, gosa ner mig, dricka varm oboy o halvglo på tv. Ska försöka skicka iväg ett sms också sen blir det sova tror jag.


Blev senare på jobbet än vad jag

Blev senare på jobbet än vad jag trodde, kom hem vid halv 8. har inte gjort någonting mer än käkat nudlar och tagit mig en öl. & nu är kl så mycket så man kan gå och lägga sig. Vilket jag tänker göra :) Imorgon är en viktig dag på jobbet, igen. Det går frammåt. Är bara så trött på att det alltid ska vara någon som är sjuk. Det krånglar till det en hel del.

Åkte akut ut till tandläkaren idag, satte ringar ( gummiband ) mellan tänderna. Alltså inte mellan käkarna utan mellan tänderna. Bara det spänner en hel del. & på fredag är det kört, då ska vi sätta in den delen som ska vara i överkäken. Det är fan hatkärlek. Äntligen så ska jag börja räkna ner ttill att få raka tänder, men två år känns som en evighet! :) Alla jag pratat med är så positiva och det hjälper verkligen. Sen finns det ju vissa man bryr sig mer om vad de ska tycka än andra. Men fan, det är för det ska bli till det bättre... :)
Konstig tanke att inte behöva skämmas för mina tänder och inte behöva gömma dom utan bara kunna le och prata normalt utan att alltid tänka att personen man pratar med kollar på tänderna! Kommer bli sjukt bra !!! :):):)



nu blir det en snabb dusch och sen sängen, kommer väl som vanligt ligga och dagdrömma i typ 5 minuter innan jag däckat. somnar verkligen såsjukt snabbt så fort jag lagt huvudet på kudden..

mycket på en dag.

Vilken måndag det har varit. Massa skit på en gång, jag ska börja jobba i specialen 3 dagar i veckan. Det är tungt arbete och det borde vara två grabbar inte en kille och en tjej. Vem ska hjälpa honom med alla tunga lyft osv? Jag får göra mitt bästa. Har en del frågor angående det där som jag ska ta på jobbet imorgon.

Sen har jag nämnt tidigare att jag har "påbörjat" min tandreglering.
Jag har börjat så mycket som att sätta in en stålgrej i gommen. I början var den ivägen, skavde, kunde inte äta, mat fastnade och så vidare. Nu har jag vant mig vid den och tänker inte så mycket på den. I augusti skulle dom satt in rälsen, men jag hörde inget ifrån dom ( och då är det inte första gången detta händer ) Jag har tänkt ringa många ggr och frågat vad fan dom håller på med. Men jag har sytit för det. Jag vill mer än allt annat fixa mina tänder eftersom det är ett komplex. Men jag vill inte sätta in någon räls! Bra där. :P
Men iaf, jag ringde och skällde ut dom idag. Frågade vad dom håller på med egentligen och tydligen så hade det återigen blivit fel med både det ena och det andra. Allt som allt slutade det med att dom säger att jag ska komma ut imorgon och sätta gummiband mellan tänderna i nerekäken och att vi ska sätta in rälsen på fredag både uppe och nere. Panik och äntligen känns det!
Jag vill verkligen verkligen inte, pga att jag är orolig hur det ska se ut med räls. Smärtan får jag stå ut med, då vet jag iaf att de rör på sig åt rätt håll. Men , tandställning och 22 år tar emot. Så nu, har jag gått och tänkt mycket på det här, pratat med mamma. Världens bästa mamma! och det är som hon säger, det är bara att köra på nu. Tänk den dagen när det är klart vilka fina och perfekta tänder jag kommer ha då. Kommer vara ren lycka för mig, på riktigt! :)
Sen tror jag två år går snabbt och att man vänjer sig vid att ha den... Eller, jag hoppas!:P

ut och inviga

mmm ska ut och inviga min nya halsduk... så jävla kallt ute e det och jag är på dåligt humör pga någon. varför kan det inte bara flyta på och bli så som jag vill?? Jag förtjänar det och det hade kunnat bli skitbra!

söndag

det var trevligt igårkväll, roligt folk som var där och det var gott med en,två, tre öl och två rom o cola. men som vanligt tål jag ingenting och känner av gårdagen idag. hur kan det vara så? det var iaf jag och min polare + alla par igår. i sånna lägen känner jag extra mycket hur gärna jag skulle vilja ha en pojkvän nu. Usch jag minns inte hur det känns att vara älskad av någon, så som jag och henrik hade det. Då var allt bra, fan vad kär jag vad och han älskade verkligen mig! När vi åkte hem igår hade jag ångest över att behöva sova själv. Fyfan vad sånt är jobbigt, man vill sova med någon men vet att det inte kommer bli så. Sen vill man heller inte bara ringa någon man vet man kan sova med bara för att slippa sova själv. Utan man vill sova med just den där...

Nu ska jag koka lite nudlar, lägga mig i soffan och försöka somna framför tvn. Jag kan inte sova länge på morgonen längre, idag ville jag sova bort halva dagen för att få vila. Då vaknar jag innan kl 8 och kan knappt somna om. Är det pga träningen eller varför har det blivit så? Jobbigt! Iaf, ska försöka sova lite, sen städa och göra fint hemma så man kan försöka få en hyffsat trevlig söndagkväll iaf.

den ena hängigare än den andre

hehe mm så är det.. ska åka ner till den febriga o hämta upp henne nu.. sen ska vi åka vidare till dit vi ska va ikväll. ska hinna ta en kaffe först ( har inte druckit något idag så börjar få ont i huvudet )

en kille jag satt och snackade med ute för ett par veckor sedan lr typ några månader sen sa att man hela tiden under sin livstid byter ut sina vänner.. beroende på vad som händer i livet osv. tex om man skaffar pojk/flickvän, byter jobb, flyttar, osv osv.. det e nog sant o  det stämmr säker o i så fall e de skitsurt !

duscha sola städa

mmska duscha sen gå ner och sola. jag är likblek.. sen ska jag hem och städa här. ser ut som kriget. funderar på att skicka iväg ett sms också, men jag vet faninte.. vaknade vid 9 idag, sen har jag varit ute hos mina föräldrar o hälsat på.

svar på tal.

jag däckade i sängen vid 22.00 igår säkert. vaknade i morse med halsont, täppt i näsan och ont i ögonen. orkar inte bli sjuk. det är halsonten jag måste lyckas bli av med. undra om det finns någon bra huskur:) hade ju varit bra i så fall.  Ikväll blir det sexparty och förhoppningsvis någon öl :) mm vad gott.. hade blivit glaad om någon hör av sig idag me.. men fan vad svårt allt ska vara.

kallt

jag är frusen, överdrivet frusen. antingen börjar jag bli sjuk eller så är det något annat konstigt på gång. jag går runt med jacka hemma o fryser. igår när jag skulle sova hade jag strumpor, duntofflor, tjocka mjukisbyxor, en kortärmad och en hoodtröja på mig.. sen låg jag under ett tjockt duntäcke plus mitt andra vanliga täcke. Det är inte särskillt normalt. Tänkte ta en dusch nu, få upp värmen lite och förhoppningsvis piggna till lite. Ska se om jag orkar dra ner till gymmet, hade varit skönt. Annars tar ajg det imorgon på förmiddagen. Sen på kvällen står sexparty på schemat.. Får se om jag köper något :P hehee.

helg :)

skönt med helg. trodde aldrig att den här arbetsdagen skulle ta slut.
o jag faller bara mer... varför?

FRUSEN...

jag siter med en tjocktröja, jacka o halsduck på mig inne det är svinkallt hemma hos mig. känner mig febrig o hängig också. antagligen för jag är övertrött. har väntatpå ett , ett enda sms idag med. mennope.. så ska krypa ner i sängen o försöka vila ut mig tills imorgon. sen ska jag ringa bygginvest och skälla ut dom och beådra dom att komma hit o täta mina fönster. detta funkar inte !!!!!!!

glad glad glad.

När det är soligt ute och fint väder blir jag glad. & idag har det varit soligt hela dagen. Iofs har det blåst och jag har typ fryst ihjäl tre - fyra gånger men det har varit lugnt :) Hade möte på jobbet igår och jag tror förändringarna kommer bli väldigt bra om vi tar tag i det. Och jag ska ha/ta ännu mer ansvar. Kul ! Nästa steg är att slippa städa så mycket & ha andra arbetsuppgifter istället.. Ser jag fram emot när den dagen kommer! :)

Nu ligger jag helt utslagen i soffan, funderar på att gå ner till gymmet redan nu så jag får det gjort. ( eller så gymmar jag inte idag och tar det på lördag istället? ) Jag har sovit dåligt inatt, vaknar säkert 1g/h minst. I går morse drömde jag/var halvt vaken när klockan ringde o jag var visst en civilekonom och tänkte om mig själv att jag var helt korkad och dum i huvudet som inte kunde RÄKNA ut att jag mvar tvungen att gå upp.. Haaha :P ja herregud. :P

Blev förresten efterlyst igår ;) inte film! Men usch, vad tråkig han är som har ersatt leif GW. Programmet är inte alls samma sak. Men Leif ska tydligen göra något program på 1:an eller 2:an Veckans brott? Det måste jag se ! :) Ajaa. Får se, om jag sover ensam ikväll. Vore faktiskt skönt. Hehee. Bre ut mig i min stora dubbelsäng och få sova ordentligt. Klockan 20 hade varit bra att lägga mig :P Jaag e helt slut efter allt sen förra onsdagen!


sitter bara o väntar..

verkar bli ändrade planer , blir nog inte till att fixa här hemma. blir filmkväll istället. bra mkt mysigare och trevligare än vika kläder och diska kan jag lova. och ute e det storm, så det är riktigt filmväder :)

sa ju det...

mm, jag sa ju det. nu är det snart helg igen. det är så jävla äckligt hur snabbt veckorna går. folk börjar förundras på jobbet. jag tränar, lagar mat och har med mig matlådor osv. hur länge tror ni detta håller i? haha. Förhoppningsvis får jag in en rutin så det rullar på :)

Har ätit för en stund sedan, sitter i soffan och vilar nu. Sen ska jag byta om och bege mig ner till gymmet igen. Idag blir det roligare för det är inte den där tråkiga springningen. Igår var jag verkligen omotiverad men jag gjorde det! Jag hoppas att motivationen blir bättre när jag börjar märka resultat i att jag orkar mer och mer. Förhoppningsvis och förmodligen blir det säkert så.
Annars händer det inte mycket mer idag. Jag har inte sovit själv sen förra onsdagen. Har varit hos vänner, hos någon, haft min systerdotter osv. Så, efter träningen tänkte jag försöka fixa iordning mitt hem igen. Plocka upp mina kläder som ligger överallt och diska den disken jag har.
För någon dag sen var det rent och fint här, sen var jag hemma i 2-3 timmar och lyckades riva runt och skapa kaos här. Helt jävla otrolig är jag! Jag stökade ner så jävligt när jag skulle iväg och letade efter min mobil, jag var stressad och rev runt och slängde allt på golvet ( alla kläder osv ) sen hade jag mobilen i en av tröjorna jag hade på mig ;) hahaa.


löp träning.

idag blir det att springa på bandet på gymmet. 1timma. gissa om jag är sjukt omotiverad :) ja! jag behöver skaffa musik som jag kan ha med mig. tror det skulle underlätta mycket. Imorgon blir det att träna magen, ryggen axlar o bröst igen. Igår när jag hade varit på gymmet och skulle hem och se på film hos en polare var jag helt slut i kroppen och supertrött. Nycklen till frihet kollade vi påmen jag somna till en stund sen spola han fram till slutet. :) hehe.. Men den filmen är braa. Jag vet att jag har sett den förut men mitt minne är ju så sjukt kasst!! fan det är obehagligt..
har vaaknat flera ggr inatt tror jag osv, sen ska jag inte sova hemma inatt heller utan hos en tjejkompis som behöver sällskap.. måste komma isäng tidigt iaf. har ju inte blivit av de två senaste kvällarna. o det känns, har haft svårt för att hålla ögonen öppna idag. Men de gör inte så mkt :)

nu blir det en promenad i spöregnet ner till gymmet :P myspys

snart helg igen:)

Eller, efter imorgon kan man säga att det snart är helg igen. Sitter i soffan och andas lite nu. Har varit trött och slutkörd på jobbet idag. Ellie har kört slut på mig, sen fick jag sovsällskap igår så blev senare än vanligt.. Vilket man alltid ångrar på morgonen. hehee. jag vaknade inte ens av min väckarklocka :P utan vaknade av en knuff i sidan. hehe.
Hur ska det gå när man själv har barn? När man inte kan lämna tillbaks dom ? :P Finns inte direkt någon ångesrätt. Iofs tror jag aldrig att man skulle ångra sig men shit vilket jobb det är.
Städa laga mat, passa, vakta, uppfostra, städa städa städa.. vakta trösta vagga, underhålla, laga mat, mysa, laga mat.. Osv osv.. Det är ett helttidsjobb ! :) MEN, det var faktiskt tråkigt o lämna tillbaks henne.. Hon är helt underbar och hon gör saker man blir tårögd av, kärleken till sina syskonbarn är otroligt stark.. Ibland kan man undra hur man kan bbli lipfärdig av vissa saker :) Härligt !

Nu ska jag ta tag i mig själv, dra mig ner till gymmet. Ska bli skönt o kul, det e bara den där studen innan man kommit dit som är seg ...