STENFRUSEN!

Jag är kall som en isbit, har betalt rkningarna, ätit och tänkte hoppa in i duschen nu. Orkar inte hitta på något annat än o vara hemma och ta det lugnt idag. Jossan va här till halv 1 igårnatt sen upp och jobba så är skapligt trött.  Sitter nog och hoppas på något sätt att dendär ska höra av sig ikväll.

Nu blir det duschen sen på med varma mjukiskläder! :)


söndag!

Japp, jävla söndagar! satt hos jossan igår till kl 06.00 i morse. HErregud vad tiden gick fort? jag har fortfarande ångest över rälsen jag satte in i fredags. Fyfan, jag hoppas jag vänjer mig vid utseendet o känslan snart! så jag kan koppla bort de, så två år går SNABBT! hahaa..
Nu blire en snabbis till Jossan igen, KAFFE.sen hem till propellen o käka onyttigt o kolla solsidan! :D fått för mig att jag gått upp en hel del, men vägde mig hos mamm o pappa när jag var där o fikade förut.. har gått ner igen o ligger på 57.. Fan va sånt e skumt! såå, blir PIZZA för hela slanten idag :P

Tandläkarbesök

Yeepp, idag var jag hos tandläkaren och grejade med min tandställning. Han filade mellan tänderna i överkäken och spännde bågen. Det börjar ömma rätt ordentligt i tänderna nu. Men , de blir ju något bra av det så det är inte jobbigt. Men däremot !!!!! Så satte han in rälsen i underkäken idag med, den är i metall och jag mår dåligt över hur det ser ut. Framförallt så ser det mer förjävligt ut änvad det är pga en tand som är väldigt sne.. Så de ser ut som om jag har en stor klump metall i munnen därvid.. O blääää! men men, samma sak, de blir ju något bra av det o de kommer ju bli bättre o bättre. Så jag måste bara vänja mig!!

Nu ska jag duscha, sen kila iväg till jossan ( som bor i min gamla lägenhet ) Där blir det väl en och en annan öl.. Ett par killar från göteborg är och hälsar på där med. Så de blir säkert trevligt...

dags att uppdatera

Det har varit en skitvecka, förutom med vissa undantag.  Nu blir det kaffe hos Jossan i min förra lägenhet. Trevligt!

SÖNDAGSÅNGEST

Det började jag få redan i fredags. Har hänt en jävla massa skit nu & det har fått mig att inse vad jag ska göra. Blir nog en stressig tid ett tag fram över men det kommer leda till något bra. Från mig kommer de inte få några goda ord. Kommer inte gå in på vad det handlar om här i bloggen.

Ska ta tag i den här söndagen nu, sen får vi se hur kommande vecka ser ut. bye byeee.

Plötsligt hände det!

Jag och Johan har bestämt att 2011 ska bli ett jävligt bra år för oss och det börjar bra. Blir bättre och bättre. Idag när jag pratade med mamma i telefon så hände det PLÖTSLIGT efter typ 3 års funderande. Jag kom på vad jag vill jobba med ! Utsatta kvinnor, som blivit misshandlade, behöver skyddat boende osv. Typ kvinnojouren! ÄNTLIGEN!!! Hur har jag inte kunnat komma på det tidigare? :)

ska kolla lite snabbt vad det kan vara för utbildningar, sen ska jag slänga mig över disken, duscha & sen kommer ett par vänner hit :) yeeeey, jävligt bra tisdag!

NYTT ÅR !!

Vet inte om jag tycker det är skönt eller tråkigt att år 2010 är slut. Vilket jävla år det var! Det hände många olika saker. 
Jag avslutade en relation till en person efter 9 år, blev sambo med en polare, jag flyttade & blev torpabo igen, träffade nya vänner, blev moster för andra gången, umgicks med mitt ex en period, skaffade tandställning,(äntligen!!)  rasade i vikt, avslutade allt gammalt, började se frammåt istället för bakåt, gick och blev kär för första gången på evigheter. Fortfarande helt såld, men också fortfarande singel, festade inprincip varje helg!, Sofia kom hem från Usa :D  m.m

2011 började jag med att skaffa Facebook, ( tack vare sofias och alexandras tjat i TVÅ år ) testade på en grej jag velat testa men inte vågat, köpte mig en platt-tv ;) , umgåts med vänner, åkt till göteborg, varit sjuk. Året har börjat bra och fortsätter förhoppningsvis så! Det blir snart Göteborg igen, antagligen snart stockholm också hoppas jag. Dessutom ska jag ta mig till Bollnäs i mars :)



Jag och systerdotter på julafton. Underbaraunge!!!


Alexandra och jag i helgen. Vi blev inte snyggare än så! :) hahaaa jävla kamera.





Dans hemma på mitt vardagsrumsgolv



ännu mer dans :P



Avslutar med en skum bild! heehe. 







Svar till ÅSA
Nej, jag har keramiska fästen, iaf i överkäken. I underkäken ska jag ha vanliga metall. Funderar även att byta till det i överkäken också. Men i så fall när min tandrad har blivit rak :)
Keramiska har samma färg som tanden och är betydligt mer diskret. På håll ser inte folk att jag har en tandställning. Det kostar 1000 kr extra att ha sådana. Hade gärna haft det i underkäken också men det tillåter inte min tandläkare :) Tyvärr.
Nackdelen med keramiska o därav varflr jag funderar på att byta är att efter ett tag blir gummibanden ( som är jättesmå och sitter runt fästena och är genomskinliga & knappt syns ) missfärgade av tex färgad mat, cigg eller kaffe. Det gör att tandställningen ser ofräch ut även om den inte är det. Svårt att förklara, men det är en stor nackdel tycker jag då man inte kan göra något för att undvika det. De byter gummiband varje gång du spänner. ca 6-8 veckor emellan.

Jag ska sätta in rälsen i underkäken nu 21 januari. Ska bli skönt, så jag kan vänja mig vid det, för i början är det väldigt ovant och det är ju något som jag ska ha i två år! 
Jag var orolig i början över hur det skulle se ut, hur folk skulle reagera osv. Jag pratade med mina vänner, kollegor, bekanta alla var positiva och pushde mig att göra det. Folk man träffar tex på krogen reagerar inte. Man gör det ju för en bra grej och alla vet ju hur fint det kommer bli :) Jag tror att man själv gör det till en större grej än vad andra tycker. Jag själv vet att innan jag påbörjade min tandreglering kunde se tjejer med räls och tycka dom var charmiga! :) Jag tycker att du ska göra det om du funderar på det, utan att tveka. Två år av ditt liv är ingenting av alla åren du kommer ha perfekt leende sen :)