Första advent;

Det är ganska svårt att förstå att det redan är första advent.. Det finns absolut ingen julkänsla över huvudtaget. Haaha. Verkligen inte alls.
Det är julmarknad i stan idag, hade varit myisgt att gå på. Med en speciell person. Såblirdetinte.
Som när vi gick på julmarkanden inne på liseberg för två år sen. Sen badade bubbelbad. Det var mysigt!

Jag sitter ute hos min syster och passar min systerdotter. Det är full rulle hela tiden. Har fått henne att somna nu, så jag tänkte passa på att ta det lite lugnt. När hon vaknat blir det mat och en långpromenad tror jag :) Skönt. Dom är iväg och köper julklappar. säkert myspys för dom.
Gårkvällen var mysig tycker jag allt  (: , bättre än förväntat även om det inte blev som jag planerat. Jag måste släppa in nytt folk. Som Alexandra alltid säger till mig. Att jag ska sluta vara så jävla inrutat på vad jag vill ha och blunda för allt annat runt omkring. Hon är nog inte den enda som tycker jag är för envis och blind.. Om sanningn ska fram.


Haaha,men shit.... Vad händer  ?

godkväll & godnatt;

Det är skönt med fredag, det ska bli skönt att gå och lägga mig snart och vakna utvilad imorgon.
Jagorkarintegöranågotannatikväll.
Jag tänkte ställa klockan på 09.00, gå upp, käka frukost och sen åka och simma en timma. Det känns som att det kan bli en bra start på dagen.
Jag var och simmade igår och hade tänkt simmat idag också. Men när allt var klart på jobbet var jag helt död. Sådetfårbliimorgonistället.


Efter alla dehär åren, och allt som hänt. Så säger min magkänsla att allt kommer att ordna sig. Detbaramåstedetgöra. iloveyou.Godnatt.

torsdagskväll;

Jag har precis tagit en lång dusch. Det kan vara bland det skönaste som finns innan man ska krypa ner i sängen. Det som gör det extra bra också är attt det är torsdagkväll, alltså fredag imorgon. Underbart!!

Det har inte hänt så mkt idag. Jag har jobbat, och efter jobbet var jag och simmade en timma, sen takade bilen o efter det handlat.. Så nu ska jag snart sova och njuta av att det äntligen snart är helg igen.. :)


theoneandonly.


Regniga måndag.

Jag har varit ute i regnet och gått i en timma nu. Min träningskompis var inte lika nöjd efter rundan som jag var. Jag behövde verkligen komma ut och röra på mig. Rensa huvudet och samla nya krafter. Allt det här tär på mig och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Vad jag ska göra som är rätt eller fel. Svårt är det.

Antagligen är det bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Allt har sin tid!

Så snart ska jag hoppa in i duschen, samla ännu mer kraft innan jag ska sova, och vakna utvilad och pigg till jobbet imorgon. Jaghoppaspåattfåjobbamedellensnartigen!  & att det blir helg snart. Gud vad skönt.



Denfinasteivärlden*

Kärlek och sorg.




Det finns en människa som jag älskar över allt annat, den finaste i världen. Jag hoppas jag kommer få bli en del av dennes liv snart igen.. Att det här bara ett kapitell i våra liv som vi måste gå igenom.


Kärlek och sorg.



TORSDAG;

NYA TAG... nu är det bara Jag Jag och Jag & mina vänner!


Ellen och jag har gjort en plan, om två månader kan jag berätta.
Kommer bli great..

Tack hej......!

TRODDE ALDRIG

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär.. ALDRIG.



vill bara försvinna bort.........

Motion.

Nu har jag gått 7 kilometer på en timma. Det är bra jobbat.
Väntar på att tvätten ska bli klar. Sen ska jag hem till en kompis, säkert kolla på tv
och sen sova. Blir upp tidigt till jobbet imorgon som vanligt. yeeey, kul!

11 dec är det julbord iaf. Blir roligt att lära känna alla lite bättre. Dom är helgoa.
Byebye

Måndag;

Idag var det mycket på jobbet. Fick jobba över och hann varken äta frukost eller lunch. Så nu ikväll vid klockan 20 fick jag i mig lite mat. Var totalt vrålhungrig! Haaha..

Så ska sitta här lite vid datorn, sen ta en dusch och sova väldigt tidigt. Hann inte med allt idag, så måste börja tidigare imorgon. Känns lockande morgonpigg som jag är..

SÖNDAG;

Ligger med min laptopp i sängen och lyssnar på Apopogize- one republic.
Egentligen kan jag säga att jag spenderat hela söndagen i min säng vilket kanske inte är så bra. För nu känns det som att jag inte kommer kunna somna.
Jag och Alex gick och käkade en sväng vid 17.00 när båda hade vaknat lite till liv. Satt där i två timmar innan vi gick hem var till sig och la oss igen..  Haaha. vi är inte 18 år längre..





tisdagkväll.

Det går bra på jobbet.
Jag är trött och hängig.
Ska iväg ut nu och träffa Alexandra.. sen sova innan klockan 22.
Jobba imorgon igen.

Jag känner saknad, en ensam känsla och jag kan inte sätta fingret på det.

huuu