olika val ger olika möjligheter.

jobb&utbildning; Det är jättesvårt. Jag vill ha ett jobb så jag kan få en inkomst, ha råd med mitt hem och kunna leva. Samtidigt som jag vill börja plugga så jag får en utbildning i ryggsäcken och ett "riktigt jobb". Men huuur, hur hittar jag rätt utbildning? Jag har läst om många olika och det jag kommit fram till är att det troligtvis kommer vara inom handel, juridik eller turism. Det är svårt att veta vad som är rätt. Jag funderar fortfarande på usa, men det får bli när dom hör av sig (om dom nu gör det) Vi får se, alltid snurrar runt just nu.
sex&kärlek; Vad är det? Jag orkar inte angagera mig, kommer den rätta killen så hoppas jag att han lyckas fånga min uppmärksamhet. Just nu står ingen kille högt upp på min lista!
övrigt; Försöker komma på meningen med livet förtillfället. Ska på undersökning på mimera imorgon. Dom ska bjuda mig på det, så jag kan se ifall jag kommer kunna göra laseroperation eller inte. På fredag ska jag till tandläkaren, speciellisten för att se vad det skulle kosta, hur lång tid det skulle ta osv. Gud, jag ber om att jag ska kunna ha råd med det på något sätt..


jagvisstedethelatiden.

riktigt jävla dålig kväll....


Hemmabäst.

Borta bra och hemma bäst stämmer bra. Det är skönt att komma iväg och ännu skönare att komma hem. Hehe. Åkte till Kalmar i fredags morse & kom hem nu. Blev vädligt oplanerat, men bra!
Bestämde mig på morgonen vid klockan 8 och åkte vid 9. Sofia mötte mig på stationen och så överaskade jag Martin när det var dags att möta alla för buffekäk senare efter deras tenta.(sa inget om att jag skulle åka till kalmar till honom) & han kände inte igen mig. Haha, har känt varandra i åtta år men icke.. Men, jag tror han blev glad iaf, såg så ut på hans uttryck när han insåg att det var jag. Jajaa, helgen har varit bra. Var roligt o träffa alla där igen även om det blev lite konstigt i lördags...Kåren var roligt, roligt med Nytt folk och Nytt uteställe. :)  yeees.
& nu har jag nyss vaknat här hemma.. La mig för o vila lite och råkade somna. Huuur skönt som helst..! Älskar min lägenhet och att få komma hem...  här är hemma! :)

resa utbildning plugga flytta ?!

Tankarna är för många just nu. Vad vill jag plugga, vill jag åka till usa först. Måste hitta någon som kan hyra min lägenhet osv. Jag är verkligen slut i huvudet. Har suttit i två dagar och kollat på utbildningar, Vad passar mig? Är det någon som läser min blogg som känner mig och som har någon tanke om vad jag borde plugga till som passar mig? Hehe.
Det är inte lätt , sen vill jag gärna hitta en utbildning i någon stad somt typ helst gbg lr sthlm är också okej. Men ingen såndär liten håla.. Om jag får va kräsen!
Ska börja läsa några kurser nu i april, och förhoppningsvis hitta några utbildningar som verkar intressanta för mig som jag kan söka till. Så att jag antingen kan börja plugga efter sommaren eller åka till usa i ett år. aaaah detsnurrarrunt

ledig måndag.

jag ska väl inte klaga.men de känns fortfarande.....oseriöst..
ska hem till en vän och dricka kaffe och skvallra nu.  det behövs. sen ska jag fundera ut lite saker om mitt liv. vad jag ska göra osv. men usa är inte borttaget än, det är bara så tråkigt att dom inte hör av sig.
är bjuden till kalmar i helgen, skulle tydligen vara en bra helg att hälsa på. såkallad tentafest. Haha och dom vet jag hur dom blir. MKT alkohol ..  & så har jag blivit bjuden på en inflyttningsfest här i stan av kim, en gammal klasskompis.
Försöker komma på hur jag ska göra med Kalmar, var som sagt fleeera månader sen jag träffade Martin.

känslosam.

vissa saker kommer jag aldrig komma ifrån i mitt liv känner jag.

MEISSA HORN - SOM JAG HADE DIG FÖRUT
jag älskar den låten. jag skrev texten i min bogg tidigare. "jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt"
Har suttit och gråtit till den låten nu, det är såå skönt att få gråta ibland. Även om det egentligen inte är så allvarligt så blir man så avslappnad och lättare i huvudet efter det.


orkeslös.

Vaknade inatt av att jag behövde spy, sen har det fortsatt så.. Har suttit på toalettenmed en hink. Trodde det var vinterkräksjukan som jag hade fått. Men det har visat sit att jagblivit matförgiftad som en maaassa andra i stan också harblivit. Jävligt äckligt och obrhagligt. :( hoppas de går över snart..
Jag o två kompisar käkade sallad på en pizzeria i onsdags.. ALCAMO  o dom som ätit där denna veckan kan räkna med att ni ocksåkommer åka på det.. över 250 st som ringt in och allmänt.. BLÄK!!

Måste vila nu,men ville bara dela med mig av detta & varna.. fast iofs så har dom fått stänga igen stället nu. Tack!

Bläk!

Det känns redanpissigt... Taberg, vart ligger det? Jag hittar inte i taberg, norrahammar , hovslätt osv? fuck det ska va så krångligt och osmidigt hela tiden.
Förövrigt har dagen varit riktigt bra på olika sätt & nu ska jag gå och lägga mig, för yeeey jag ska till jobbet imorgon. Dags o få ett mail nu lr börja plugga känner jag. Godnatt

BRA DAG IDAG;

Var nyss ute och rörde på mig. Fan vilken härlig dag det är!  Det känns precis som att jag skiter i allt & att jag inte orkar bry mig. Jag har tröttnat. Vilket är en bra sak när det gäller den saken..
Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag fixa mig för om en stund ska jag och ett par vänner iväg och käka salladsbuffe innan vi ska dricka en massa kaffe och skvallra på Waynes :)


VILEKN BRA DAG DET ÄR!  det är inte min förlust längre, så jag ooorkar inte angagera mig ... Nu blir det duschen, sen ska jag för ovanligheternas skull fixa iordning mig lite. & imorgon ska jag äntligen jobba igen.


Onsdag;

Jag är uppe i tid för en gångs skull. Jag har kunnat sova till klockan 13.00 på dagarna. Usch. Då känns det verkligen som att jag sover bort mitt liv och att jag borde ta tag i det och göra något med det.
 Jag försöker ta tag idet. Men jag har inte fått något mail ÄN och jag börjar bli såå sugen på att åka iväg nu och leva. Hoppas verkligen dom väljer att jag ska komma. Annars kommer det kännas tungt tror jag. :/
Det passar perfekt för mig att åka nu!
 Underbara väder idag också. Jag ska försöka ta mig ut nu och njuta av solen.. Det blåser inte lika mycket idag..  Sen ska jag ringa min chef och be om att få jobba imorgon! Så det händer något vettigt..

Vårväder - vårkänslor.

VILKET VÄDER DET ÄR IDAG: heeelt fucking underbart.. soool!
& inatt har jag drömt konstiga drömmar, sen drömde jag om usa också, men tyvärr hade jag inte fått något mail i dag heller. Men kanske imorgon...
Nu vill jag bara ut , ut uuuuuuut i solen och må bra. Solen gör mig glaaad. jaaa.. och så måste jag filka in GRATTIS TILL MARTIN idag...hade gärna åkt och överaskat honom .. Men jag kan inte. Tyvärr!

Irriterad.

fuck - det här är så jävla löjligt.
Jag ska gå och lägga mig nu så jag vaknar på bättre humör imorgon. Dessutom ska jag hoppas ännu mycket mer på ett mail ifrån USA.


Måndag.

Igår var det sängen som gällde, heeela dagen.  Beckfilmen som gick igår hade jag heller inte sätt. Det finns nog måånga jag inte sätt, fan va lurad man kan bli:..!
Lördagen var bra, men den blev inte som planerad. Av alla tjejer var det bara jag och Tina som tog oss ut på krogen. De andra försvann påvägen.  = Däckade.. Det är hemskt vad alkohol gör med folk.
Jag och tina hade kul ute iaf och som dom senaste gångerna när jag väl varit ute har de kommit fram trevligt folk. yeeey!
Men nu dröjer det nog igen tills nästa gången..


Utgång och en Trisslott

Jag fick två trisslotter av farmor igår som jag skrapade förut idag. Jag vann 100 kr & vet ni vad min första tanke var?
"Faaan, nu kommer jag ha ännu mer otur i kärlek" Haha..

Ikväll är det fest och utgång.
Det ska bli roligt för en gångs skull att gå ut, det var lääänge sen nu och jag är på bra humör.. yeey :)

FREDAG;

SHIT, vad trött jag är. Jag kom hem nu. Jag har inte varit hemma sen i morse innan jag åkte till jobbet. haha mm,  Det är också en historia, orkar inte dela med mig av hela.. Kan säga att min bil inte startade och det blev lite krångel. Men det kändes mkt bättre på jobbet idag. Även om allt är så fucking o organiserat. 
Det har varit en bra dag, hela dagen. Gud vad jag dagdrömmer när jag jobbar själv. Om allt och ingenting, & det känns som att jag börjar längta efter ett förhållande. Jag vill ha någon, framför allt vara någons älskling & älskad.. ååh så mysigt..  jag ska bara våga, det e de.. bläääk. Känslor är skit. Om man är själv slipper man riskera att bli sårad eller att såra någon. .. hmm

Imorgon fyller min bästa vän år. jag vill ge något unikt och något som känns klockrent. Men det är svårt. Jag har ett brev hemma som jag fått. Det är väldigt fint, jag funderar på att skriva ett. Men vad kan jag köpa.Jag vill verkligen ge någon som gör henne Glad.


DÅLIGT;

Det var svårt att somna igår. Jag har haft en jävlaskitdag känns det som
& jag är nere! Tack för den här torsdagen. Nu vill jag bara gå och hänga mig. Eller ta ett långt bad och låttsas som att allt är okej. För på riktigt, de blir aldrig som jag vill.....


Godnatt

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att jag ska orka gå upp i tid imorgon. Hur ska det gå? Hur ska det gå att jobba också för den delen? Jag känner inte igen deras kem överhuvudtaget och jag har ingen aning om vad jag ska göra knappt. Jag antar att jag löser det, men just nu känns det mindre bra. & jaa jag vet, "hur vågar hon klaga när det ser ut som det gör med jobb nu" Förlåt.
Det här får iaf mina ideer om USA eller att börja plugga att bli mycket starkare, och det är bra. Det är väldigt bra.  Jag vill bli något i framtiden och jag vill resa och se världen innan jag blir fast i något. 

Det har varit en konstig dag. Jag borde vara glad, men det är jag inte. Jag reagerade vädligt starkt på en sak förut och jag känner mig allmänt förvirrad faktiskt. Vad vill folk? Godnatt.

arbetsintervjun

Jag fick jobbet. Jag börjar imorgon, det ska bli skönt med pengar igen.
Tills vidare är detta, jag har andra planer i mitt liv än att städa. Men som det ser ut just nu så är det här jobbet mer än välkommet kan jag säga.
Det är också välkommet att Alexandra jobbar där och att jag på någotvis kanske kommer få träffa henne lite oftare än vad jag gör förtillfället. Ärligt talat så har jag blandade känslor, men som med allt annant så är väl allt nytt jobbigt. TIlls man lyckas komma in i en rutin. Jag ska vara tyst nu, jag borde enbart vara tacksam!

Jag sitter och väntar på att min nya chef ska komma hit med saker som jag ska ha imorgon. Hon ringde för flera timmar sen och klockan är 18.30. Vart är hon?

sömn.

Folk hinner snoka på min blogg innan jag ens har vaknat för dagen, hmhmhmm,..
Inatt sov jag riktigt skönt,  & vet nu vad, jag tror jag vet en till som gjorde det. Eller som däckade!

Nu ska jag på arbetsintervju. Ja , det är helt jävla sant. Återkommer sen när jag fått jobbet. Bye


hemma.

Jag är hemma, jag är hemma. Jag sover i min sääng, med mina kuddar, min favoritkudde och mitt STORA täcke. Förhoppningsvis får jag sova ut imorgon. Även om jag vill jobba, väldigt gärna. Så vill jag också väldigt gärna få sova ut och bara ligga och slöa. Det vore perfekt imorgon!
Jag har inte så mycket att dela med mig av just nu känns det som, vilket är rätt konstigt. För det händer en hel del i mitt liv förtillfället. Jag behöver tid för mig själv och mina tankar, så jag kan få planera mitt liv lite. För så som det är just nu, vill jag Inte ha det.
Tänkte avsluta med att berätta att jag troligtvis fått jobb och det gott folk, det vore helt jävla fucking perfekt om det blir så..



Godnatt.

trött.

jag är trött och jag borde packa min jävla väska..
har inget bra humör ikväll..

VAD ska jag packa? Jag slarvar ju bort alla mina kläder..


Ska åka tåg imorgon, jag vet inte om jag tycker om det. Inte själv...
Två byten. TVÅ byten. Hörde alla det?- vi får se omja kommerfram helt enkelt..


nu får jag ta tag i mitt liv...



FIN TEXT

du springer aldrig ifatt, när jag väl är där
jag vill inte tänka frammåt men e livrädd att fastna här
nu kan de va försent att säga som det är

vi testar nya väger som aldrig tycks ta slut
jag har försökt att fånga den andra men adrig nått ut
jag vill ha en sista chans.. så jag säger rakt ut
jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

jag vet att det är svår över telefon
men när jag har dig nära, vill du där ifrån
jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mer

jag försöker träffa andra, men de e inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägaa på, men att stanna känns så rätt
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag  hade dig förut









träningsvärk

igår spelade jag badminton.. det var roligt.. & även jobbigt...
Idag har jag träningsvärk i rumpan o benen. haha seriöst..
jag har svårt att böja mig ner o resa på mig :P haha

jajaa... helgen har varit lugn..