Torsdag.

Skulle börjat dagen med en promenad vid klockan nio, men en av oss försov oss så vi kom ut vid klockan kvart i 11 istället. (det var inte jag som försov mig) var tvungen att tilllägga det.. !
Har iaf varit ute och gått i 2 ½ timma nu med lite pauser.  Vi hann med en kaffe och äppelkakabit på mitt "jobb" :) O så sätt vi vid vättern och snsckade lite också.. TREVLIGT..!
snart ska jag till tandläkaren :S jag avskyr tandläkaren så mkt...! sen ska jag till min syster och försöka lära mig ALLT nytt på matte B som hon visade igår att vi ska lära oss..Det är bara hoppas på att det ska släppa snart....
Sen blir det kanske en flaska vin ikväll, jag vet inte än, men det lockar!

ååh heey. Jag mår riktigt bra o jag läängtar! :)

URK

IDag är det onsdag igen (kan man skriva så?)) aja..
det betyder iaf heldag i skolan. eng B och matteB... & en sak. FYFAN FÖR MATTEB.. Jag kan uppriktigt sagt säga, hur fan ska jag klara av det? Jag ska men HUR? får ingen genomgång, ska lära oss allt hemma o vi hoppar in mitt i terminen?! o i denhär studietakten.. alla dras över samma kant som dom som ska bli klara först.
Matten tar all min tid, o jag har tre ämnen till...! känns tungt..Men de SKA gåå.... Men men men men.. aja... nu ska jag snart gå o sova. & det.. ska bli skönt ! :)

mattematik B

fick proppa i min en massa alvedon och bege mig till skolan idag.. de går så foort så om man missar en lektion så är man körd typ.. Idag hade jag svenska B..
& efter det var jag o hämtade en polare så åkte vi till köpcentret. jag köpte lite smink, och storshoppade på apoteket typ..hehe
köpte tabletter som jag ska bli pigg av förhoppningsvis! är trött på att vara ständigt trött som jag e.. så hoppas de går över nu.:P


still sick

kan inte göra någonting.. jag når skit o imorgon MÅSTER jag till skolan... uuuurk!

SJUK = asjoobbigt..

jag har så sjukt ont i halsen.. troligtvis halsfluss.. måste tilldoktorn imorgon..:/ kommer inte kunna sova inatt
:(

Fredag kväll.

Jaa. och vad trött jag är. Har jobbat en stund igår och idag. Sen åkte jag ut och hälsade på mina föräldrar. & nu sitter jag här. O försöker plugga matte B (jaa, en fredag kväll) .. Det är allt annat än lätt... uuuurk..
Fick telefonsamtal från Kalifornien inatt också. förändrar ju allla mina planer.. godnaatt nu

TISDAG

Var i skolan vid 11 idag och hande svenska B. & imorgon ska jag ha matte B och engelska B. Min enda hela dag i skolan. Jag tror det här kan funka bra... Nu känns det bra, vi får se om någon månad. Måste skaffa fram kurslitaratur nu bara. & lösa allt annat. blääk det är mkt att tänka på.

BACK TO SCHOOOOL

jag är lika förvånad som alla andra,men äntligen har jag kommit på något att fördriva mina dagar med. Något vettigt..
Är förtillfället glad och tacksam för allting, framförallt för det fina vädret.. Jag har nog en sak att berätta för min familj känner jag, tror dom blir glada faktiskt.. ( o nu kommer syrran ringa och fråga vad) när hon läst det här.. Hahaa.

Ska bege mig till skolan nu.. hur lät det då? Braaa!


sömnlös.

Igår hade jag svårt för att somna, jag låg och ältade saker som har haft och som tydligen fortfarande har påvekan på mig. Jag kom fram till attt jag har börjat skatta igen och att jag är gladare. Det är så självklart och synligt.
Jag började läsa en bok igår, har försökt läsa den förut. Men inte gillat den..jag Antar att jag itne var reda för den. Men inatt kunde jag inte lägga ifrån mig den förens klockan 4.00  och nu har jag läst ut. Började läsa vid 9 i morses..braskit! hehe...

Nu ska jag ta tag i ett par saker, sen ska jag ut på promenad och bara andas in lufen och rensa huvudet ... :)


Svårt.

hundra ord och inget förklarar hur jag känner.
När Martin var här hittade han en affär jag inte varit inne i förut. Och där inne hittade jag en tröja som jag fastnade för. Egentligen är det ganska löjligt; Den är svart, med ett grått tryck i olika nyanser på, som förestället en blond tjej. Verkligen häftig är den. Så står det med stark rosa text "Blondie" på. Jag vill inte släppa taget engångtill....


måndag

äntligen KAFFE med vissa av tjejerna... skvaller ! =)) de ska bli så gott med kaffe kaffe kaffe ..hehe


Motivation.

Inatt drömde jag fan en vädigt konstig dröm.
Jag hade fått erbjudande om en familj som ville ha mig som aupair. Det var på kort varsel så jag hann inte säga till mamma och pappa att jag var tvungen att åka. Jag skulle göra det när jag var där.
Väl där var allt helt otroligt. mkt nytt att se men också väldigt mycket farliga saker. hahaa,..
Massa negrer (ursäkta uttalet, men dom var det) kanske skulle kunan skriva afrikaner istället. iaf, dom var verkligen farliga. Sofia skulle visa mig runt, men vi tappade bort varandra och jag skulle försöka hitta hem. Så sprang jag på hela min familj som tydgen var där på semester.  Haha Syrran säger, "det var väl tydligen inte så svårt att få tag på en sista minuten" och så säger jag att "Är nu dumma lr, jag ska vara här ett år" Så tittar syrran ut över utsikten.. "Är du dum ihuvudet lr, här är ju bara öken"
Det var det givetvis inte, men det var jävigt varmt och antagligen så skulle det vara det hela året. aaaha hahaaa.. drömmen var ännu mer sjuk än så. men kan inte förklara i detalj. Kommer ihåg förmkt för det..

Känslan.

det är en kille i röd kavaj på tv som sjunger så fint så jag ryser...


oh my ...

har hittills haft en bra dag, men förtillfället vill jag bara säga. FYFAN och DRA ÅT HELVETE...
ska fortsätta med tvätten nu , är hos syrran .. men vill bara hem just nu och har ingen lust med något.


jaaaag vill bara skika.................................!


Måndag. Nytta med möje.

Jag har varit hos tandläkaren igen. Fyfan vad jag avskyr tadläkaren. hur ska det gå med mina planer om allt? Åkte hit till syrran efter det och har skrivit mitt CV nu. Äntligen! Ska bara se vart jag ska ge ut det:P haha...
Men men , ska åka in till stan nu. Funderar på Uppsala över påsk..  vi får see...


huvudvärk.

fyfan vad dåligt jag mår..ska snart handla och laga mat med en polare. helst av allt skulle jag vilja ha en massa dricka, vatten,saft dricka..vad som helst... hehe USCH! jag har mig själv att skylla.

sol soooool soool...love it!

Det är så skönt ute så jag får ångest att jag måste gåin i duschen nu.. Var hos tandläkaren. Jadu. haha... sen åkte jag till mina förädrar och satt i solen.. sååååsköönt! jag älskar det här vädret..  yees.
Har ppratat med två nya tjejer som varit i usa som aupair.. det ärtydligen deras bästa år i livet o då var typ typ 9 och 5 år sen dom var där.. Ååååh!!

underbardag.

Den här dagen har varit en helt klart bra dag. Faktiskt en riktigt bra dag.
Har jobbar, varit ute i det UNDERBARA soliga vädret, hälsat på min systerdotter , syrran och dom där ute. Sen åkte jag till mamma och pappa när jag ändå var där ute. Och nu ska jag snart sova. Imorgon ska jag till tandläkaren. Haha. Herregud.

sömnlös.

Om några timmar ska jag upp och jobba , därför gick jag och la mig i tid förut ikväll. Jag tänkte att jag iaf skulle kunna få vara något utvilad ( mindre trött än valigt ) eftersom jag Alltid är trött.  Så jag orkar med dagen imorgon. Men jaha, kan jag somna tror ni? Nej!
Det är för varmt i sängen, lakanen är fel,  folk är ute och festar och vissa blir väldigt högljuda då, ligger och funderar på liv, på saker som hänt och vad som kommer hända. En sak har jag kommit fram till och det är jag jag älskar min lägenhet och att jag ska försöka så gott jag kan för att få ett jobb tills jag vet vilken utbildning jag vill läsa. osv osv...
Antagligen kommer jag bo här tills jag ska flytta ihop med någon eller tills jag blir tvungen att hyra ut den av andra anledninger. Men; den är verkligen underbar!

ändrade planer.

Blev ingen #utgång# idag. Sitter hemma och sneglar på matchen medans jag försöker få ihop ett bra cv. Det är segt, men det måste göras och jag skulle ha gjort det förlänge sen egentligen känner jag.

vädret är underbart idag.

Vaknade av att mobilen ringde idag, det var vikariepoolen som hade jobb åt mig. yeeeeeeeeees! Hon hade ringt två ggr tidigare idag men då hade jag lagt på luren bara. (förmodligen trodde jag det var mitt alarm) som jag ställde idag för att inte sova bort dagen! Blev sjukt glad av jobberbjudandet. & ännu lyckligare när solen sken in genom fönstret.
Hon undrade om jag inte ville jobba mer där, för hon inte kunnat få tag på mig.  Så är det inte! :) Jag jobbar vädligt gärna.
Det är bara lite svårt att få tag på mig på mooorgonen. Haha, tyvärr!

Är i vilket fall som helst nyduschad nu och beredd på att ge mig ut snart, ska iväg på en grej. Faktum är att jag är ganska nervös. Men som en vän inga namn nämnda (martin) tjatar på mig om jääääämt att jag måste göra saker jag helst skulle skjuta undan. Så, idag ska jag dit och se hur resutatet blir. Det är vad som händer nu, sen ikväll blir det "utgång" igeen. Vad är det med mig förtillfället? Iofs så ska vi bara ut för att kolla på matchen och det blir ingen alkohol för mig, om inte en cider bara. Eftersom jag, ska jobba imorgon ..



Det är VÅRVÄDER idag, och det blir jag lycklig av. Solen är underbar!