kasst imunförsvar JA

Har åkt på en riktigt ordentlig förkylning, kan tacka en vän som alltid lyckas smitta mig. Hehe. Får hoppas Ellen slipper bli smittad iaf, brukar annars bli så.

Jag har bara ätit och sen legat i sängen sen jag kom hem från jobbet. Har legat och dagdrömt om massa olika saker, hur saker och ting hade kunnat vara osv :) Dagdrömma är härligt!
Det  finns liksom ingenting som kan bli som man inte vill.

Jag brukar gå och dagdrömma på jobbet en del också, antar att jag itne är själv om det. Eller folk kanske inte brukar gå och dagdrömma? Jag tror nog jag gör det nästan hela tiden. Framförallt i bilen med hög musik på. Då fantiserar jag hejvillt :) hehe..

I morgon är det fredag, och det känns för bra för att vara sant. De två senaste dagarna har varit jobbiga med min förkylning. Som tur är har jag toppen jobbarkompisar som har tagit hand om mig, tagit mer arbete , åkt och köpt alvedon till mig osv ! :) Jag trivs väldigt bra..

I tisdags tattuerade sig Ellen också, jag var någ mkt mer nervös och svimmfärdig än vad hon var överhuvudtaget. .Fan vad jag avskyr nålar, ändå vill jag verkligen jättejättegärna göra en inacken! :P

Nu blir det sängen, ska nog ringa ellen o se hur det går för henne först.. Hejheej.

långvarmdusch.

Har precis ätit och tänkte ta en dusch, en lång varm dusch och sen krypa ner i sängen i tid för en gångs skull. Så jag inte behöver springa upp 06.35 imorgon igen och stressa som fan för att hinna till jobbet.

Sitter och saknar någon just nu. Det är en jobbig känslanär det inte går att tänka bort den.

Efter 22.00

Vad händer med att gå och lägga sig i tid? Nu är klockan mycket igen och jag vet hur trött jag kommer vara imorgon. Det får bli ändring på det, snart.

Nu vet vi att Bebisen kommer 29 juli. Mysigt att se fram emot på sommaren! Hoppas inte datumet blir ändrat.
Syrran har inte ringt och berättat, hon ringer inte mig knappt.... Har fått snoka reda på det på hennes blogg. Rolig syster! hmm?! :P






Nöjd med livet.

Jag har haft en bra vecka i Uppsala, jag ska inte klaga eller tycka synd om oss för att vi haft det svinkallt och varit tvugna att hålla oss inne på rummet. Det har varit mysigt och trevligt.

Jag är nöjd med mitt liv och mår mycket bättre än vad jag har gjort på länge. Det är skönt. Jag har mycket lättare till skratt.  Dessutom har jag lättare för att välja att leva mitt liv istället för att gå runt och vara nere över sådant som har sårat mig eller sinkat mig innan. detkännssomfrihet!

Idag fick jag och en vän skratt-atack på jobbet. Vi skrattade så vi kiknade. Det var härligt. Ni vet när man skrattar och det man skrattar åt blir bara roligare och roligare ju fler gånger man upprepar det. :) älskvärt.



Jag väljer bort allt som sårat mig och lever mitt liv nu istället !
Vissa personer har fått allt för många chanser och inte tagit vara på dom. Nu kanske det är försent på riktigt, för mig känns det så. 2010 kommer bli ett glatt och galet år. Jag ser fram emot det.


Godnatt.





8 januari tvåtusentio

Haaha, shit vad tiden går fort!!  Idag är det den 8 Januari 2010 (såg jag när jag skulle skriva här.)
För 6 år sen blev jag tillsammans med Henrik, två år innan det var jag helt galen i honom. Nu har det gått 8år?! sen vi först fick kontakt. Haaha.. Vart har alla dom åren tagit vägen? Vi måste ha varit småsmåsmåbarn på den tiden. :) Iaf jag om inte annat!
Nu sitter jag på hans studentrum och ska snart gå ner en sväng till stan här i Uppsala. Köpa kaffe på waynes och sen gå i affärer.


LÅNGLEDIGT !! :)



dessutom längtar jag till syrran&kristian för ungen.. det är långtid kvar. men de kommer gå fort !! :)


söndag kväll. bakfylla.

Igår var planerat att gå ut och äta. det gjorde vi. Vi ringde några några för att se om dom ville med. Det blev att mia tog taxi in till stan och festade med oss. Det blev gratis alkohol , vilket resulterade i en rejäl baksmälla idag.
Låg och pratade med henrik i telefon igår tills kl var jättemkt och jag trodde jag kanske hade nyktrat till lite. Men när jag vaknade var jag nog fortfarande full :/ Herregud...! hehe

Det har varit en slapp dag, ska jobba måndag och tisdan sen åker jag bort tills på fredag. Ska bland annat träffa martin och sofia :) Kulkul :)

Nu funderar jag på om jag ska natta mig och lägga mig i sängen. Jag vill att det ska bli tisdag nu :)