godnatt.

vet inte varför jag är vaken.borde ta vara på all sömn jag kan få.
har varit spysjuk och inte ätit något på flera dagar. usch..

därför blir det sängen nu. helt underbart. sen är det bara imorgon kvar på jobbet
innan de blir lite ledigt igen. det tackar jag för. GODNATT

kyla och vintermörker.

I dag höll jag på att knappt ta mig till jobbet. För det första fick jag knappt upp ytterdörren för det blåste så. Stod och tog i allt vad jag hade & trött var jag! När jag väl kom ut hann jag knappt ta två steg innan vinden sög tag i mig så jag flög förbi min bil och in i ett staket. Haaha, jävlar vad förvånad jag blev och glashalt var det. Jag lyckades iaf komma in i bilen till slut och åka iväg.. Vilkenstartpådagen. hehe.

Sen har jag haft fullt upp på jobbet idag, uschuschusch. USCH. Hoppas morgondagen blir bättre när jag ska få lite hjälp. Men ändå, det kommer inte bli en kul dag. Det lär bli sängen klockan 20.00 som vanligt.
Nu har jag tappat upp ett varmt bad, tänkte snart ta och gå & lägga mig där. Egentligen borde jag ta lite av min whisky också för att undvika att bli sjuk. Men jag vet inte, den är fan inte god :P haaha. Nä, det blir bara bad tror jag :)  


detärmörktochkalltute.

måndag kväll;

Ja. Det är redan måndag kväll, snart är det fredag igen även om det känns långt kvar. Tiden går snabbt, det är som mina kunder och jag säger till varandra. Det känns som det är måndag och fredag hela tiden. Dagarna där emellan flyger förbi!

Just nu sitter jag och tänkte på att gå och lägga mig snart. Har en del jag funderar över och framförallt börjar jag få ångest över att jag snart kommer få min tandställning. Hur kommer det gå? Jag har tandläkarskräck och undrar om det kommer se förjävligt? Men jag kommer tycka allt varit värt det när jag väl får ta av den! Även om det kan dröja två år. De jag har pratat om det med är bara positiva och tycker det är en bra grej att göra.
Jag har velat fixa det så länge! & om allt går som det är planerat får jag den i januari! Hatkärlek!

funderar myket över mitt liv överhuvudtaget. Allt som händer och att det är tråkigt att vara ensam. Samtidigt som alla säger att jag ska njuta av det.. Det är kanske på tiden att jag börjar göra det nu, på riktigt.
O det första jag ska ta tag i är träningen igen Jag antar alexandra är på, om hon nu lever? Har inte hört från henne sen i fredags. Bordekanske messa o kolla..! (blibättrepåatthöraavdigmänniska) heehe.

DESSUTOM, JAG SKA BLI MOSTER IGEN!  det ser jag fram emot. Det är knappt så jag fattar att hon är gravid igen. Det är inte alls samma som senast hon berättar det. Men det är roligt, och spännande. Ellie ska bli storasyster :) Lillaunderbaraunge!
Jag ser fram emot den dagen jag kommer kunnag ge henne kusiner! Hoppas bara inte det blir allt för många års skillnad..

Nej, godnatt nu. Måste sova så jag orkar jobba imorgon.


Fredag;

Nu är det äntligen fredag & jag sitte och dricker lite vin. Det var länge sen på en fredag.
Senare ska vi på julbord med jobbet, spännande ! Sminket, kläderna och parfymen är fixat.. Det kommer bli kanon! Allt blir vad man gör det till :)


& en sak. Ta dig i kragen nu, innan det är försent. Jag kommer inte vänta länge till . Jag saknar dig, på riktigt, hela tiden, jämt och det är jobbigt.

GODNATT

Nu ska jag ta en dusch och sen gå och sova. Är sjukt trött och irriterad..

Sur är jag!

lördag;

Det har varit en lugn och skön lördag. Sov länge och har bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart gå och lägga mig och lyssna på min mp3 spelare och ligga & tänka tills jag somnar. Har gjort det de senast kvällarna, det är skönt.
Det finns endel att tänka på.
Mycket som jag inte kan eller vill skriva här. Sen finns det något jag jättegärna vill skriva här. Men det får bli lite längre framöver..

Snart är det måndag iaf, en vecka kvar. Sen är det julbord på mitt nya jobb, på fredag. Det ska bli roligt att träffa alla och lära känna dom bättre :) Dom är helbra och det är skönt att jag trivs så bra.

Nu ska jag gå och lägga mig. Klockan börjar bli alldeles förmycket. Godnatt.


onsdagkväll;

Jag har hittat min nya favoritlåt, eller. Det finns många favoriter förtilfället. Men den som går på repeat nu är Eminem-Beautiful..  Den är bra!!

Sitter bara här nu, käkar apelsin och lyssnar på Eminem. Har bytt om tiill träningskläder också. Det var mkt velande fram och tillbaka men vi kör på ikväll också. Vi börjar bli beroende kanske? Jag vet inte, men jag märker av tydligt på mitt humör om jag inte har tränat, psyket blir inte det samma!
& för den delen. Igår på träninge såg vi Persbrant kopia.. Haaha.. Mums om det hade vvarit honom :P


Underbara älskade soliga väder det har varit idag också :) Blir glad och överenergigsk när det är sånt väder !
Det är mkt som gör mitt humör glatt nu. Igår när jag satt i bilen påväg hem från jobbet så var det som om något bara slog till mig i ansiktet bara, o en tanke slog mig som jag aldrig tänkt tidigare..  Mm.m. intevetjag.


Nu ska jag ge mig ut i kylan.. burr...!