j ä k

Blev en lugn hemma kväll och inte alls som planerat ikväll.Gjorde iofs inte så mycket eftersom jag är trött och har redan krupit ner i sängen. Tänkte gå upp i tid imorgon, ta en lång dusch och sen åka ut till Syrran. Tråkigt att vakna själv imorgon på morgonen.. Jag har kärat ner mig.

Hursomhaver. Ha en god jul imon.

onsdag och torsdag kvar !!!

Fortsätter och räkning ner, inte långt kvar ! :)

Tänkte börja med att gnälla, så får jag det gjort. haha.
Fyfan vilken jävla äcklig skitdag det har varit idag och min otur fortsätter hålla i sig. Har jobbar för 3 personer idag ; Stressigt !
Givetvis när jag är långt ute i skogen i ingenstans 5 mil från kontoret hamnar jag av vägen, bilen sitter fast och då är klockan så mycket så jag egentligen skulle sluta. Jag har ett ställe kvar, sen 50 minuter in till kontoret. Precis när jag ska flyga ur bilen och lägga mig i snön för att dö kommer en timmerbil som precis har fått åka ut och boxera upp en annan bil så han har en boxeringslina. Den killen räddade min dag. TACK! Fan vad kört det hade varit utan honom! Finns ingen teckning på mobilen där ute mitt i skogen och det är en mil till närmsta hus. SÅ,  Lite tur i all min otur :)

Nu har jag slängt i mig mat från igår, väääälbehövligt! Har inte hunnit ta rast eller äta något idag heller. Blir bra många timmars övertid den här månaden. Hur många som helst. Vilket är bra, eftersom jag ska va LEDIG i mellan jul och nyår! :) Lovely!
Ska ta en varm dusch nu, sen får jag se om jag orkar göra något annat idag eller om det blir soffan hela kvällen. Veckans brott idag också ;)





Ge mig sommar eller köp en resa utomlands till mig !!


Tre dagar kvar.

Nu är det bara tre , TRE dagar kvar till ledighet. Jag längtar!! Jag ska försöka hinna med mycket under den veckan. Dessutom ska jag verkligen koppla bort jobbet, behöver en paus! Orkar inte skriva så mycket. Måste hina handla alla julklappar i veckan, fixa med kläderna, städa hemma och ordna med uppersittakvällen på torsdag. Det blir trevligt. Blir nog ett par öl också !! :)

ska försöka krypa ner i sängen snart, fan vad jag har hållt på att vara korkad och va uppe sent de senaste. Jag blir förstörd på morgonen när jag måste gå upp. Ligger och lyssar på väckarklockan i hallen. Blir förbannad och lägger en kudde över öronen. Vill på allvar avsolut inte stiga upp.. Hade gärna legat kvar under täcket, gärna i sällskap av någon speciell!



klaantig klumpig irriterad

de senste veckorna vet jag inte vad som har hänt.. har blivit så klumpig och fått sånn otur med allt..

idag skulle jag bära ut datorn till storarummet, då lossnar hela jävla batteriet under datorn oh trillar rätt ner på foten.. o det väget BLY. tappade andan o satte mig ner o börja nästan gråta.. Hahah fyfan :( sen skulle jag öppna en öl.. hittar inte min enda öppnare, när jag väl hittar den o ska öppna, så tar jag i för hårt o rycker till flaskan så jag häller halva över mig. o då har jag bytt om till de kläder jag skulle ha på mig ut.....


nu ska jag dricka upp ölen o gå ner till stan o möta jossan o jonna på en öl.

shit vad är det med mig och ....

shit vad är det med mig och hundar? jag har aldrig vait hundrädd förut men förra veckan var det en hund som såg mig som en inbrottstjuv och började morra på mig och var väldigt arg. Men allt gick bra.. Var orolig att det skulle bli likadant med den hunden idag, men den var utstängd. puh, då pustade jag ut. Sen när jag var på sista stället idag så hände samma sak, jag kommer med alla grejer och ska gå igenom en dörr ut på ett stooort lager. när jag öppar dörren står en jättestor hund där. Jag blev totalt livrädd.. hahaha.. Men aah, det gick bra. Den blev itne sur på mig iaf!! :P tur det.

nu är jag så sjukt trött, har varit det hela dagen. ska hoppa in i duschen lite snabbt och vänta på att min älskade lilla fia ska komma hit. usch det krånglar med hennes visum o det är verkligen jättetråkigt :/

Haaha...

Vilken dag, fan jag vill bara ha heelg nu! Alla är sjuka hela tiden och då blir det så jävla stressigt. Men, det har gått bra idag och vi har skrattat en hel del. Han är rolig o vi skämde nog ut hela företaget tidigare idag med. Men men! Inte ens uppsättningar av gigantiska vindkraftverk hindrar oss egentligen. Hahahaha jag dör, danskarna borde tänkt vi var dumma i huvudet !! :D

ajaaa. nu ska jag faktiskt ta en cigg, inte alls rökt mycket idag. De känns bra, sen ska jag ta ett varmt bad och bara ta det fortsatt lugnt av kvällen :) Förhoppningsvis ska jag orka gå ut i kylan och köpa mig en rejäl godispåse :) Fyfan va gott de skulle vara ! passar bra med godis och som sagt.. VECKANS BROTT idag igen! =)

amazed

Tänk hur En person kan få;
.. en jobbig dag till att inte alls vara jobbig, enbart pågrund av sin närvaro.
.. dig att le helt utan förvarning bara av tanken på den personen.
.. dig att känna ensåndärglädjekänsla som inte går beskriva i hela kroppen
.. dig att göra saker du aldrig annars skulle göra,men för den personen gör du det utan att tveka
.. hela världen runt omkring dig att försvinna när den personen ser på dig
.. det att pirra i din magen och ditt hjärtat att slå snabbare
Tänk hur En person kan påverka ditt liv så otroligt mycket.





Att ta ett beslut och stå fast vid det..

Att ta ett beslut och stå fast vid det brukar inte vara så svårt för mig. Framförallt inte om det handlar om min egna värdighet i en situation och vart jag står. Men, just nu.. i den här situationen ska det givetvis vara skitsvårt. Jag har sagt en sak, och vill stå fast vid det. MEN när man eller iaf när jag dricker alkohol så tappar jag ju det där, vad som egentligen är rätt och fel. Saker man egentligen vet att man inte ska göra för sitt egna bästa gör man ändå. O så blev det i fredags. Dumt.

Resten av helgen var lugn. Filmkväll och träffat vänner. & idag träffade jag sofia. Verkligen så himla skönt att hon är hemma! på tisdag ska jag träffa anna, braaa! måsteboka in så jag har någon o träffa hela tiden, för annars känner jag mig ensam i världen på riktigt. & den känslan är så jävla hemsk!!!!!

jahaa.. vad säger man om det?

Mmm..

skickade iväg ett sms för en stund sedan. Jag hade tänkt att låta bli, men det går inte! Finns säkert både för och nackdelar med det. Nu vet personen att jag tänker på den personen iaf.. Vet inte hur det blir ikväll. Idolfinal, vart och blir det utgång sen? Vi får se. Imon ska jag träffa SOFIA :) ett år sedan jag träffade henne!

veckans brott

programmet var bra! men fan vad life gw börjar bli sliten, han verkar knappt ens orka stå upp. han har käpp och blir anfått. han borde ta tag i sin hälsa så han blir mååånga år till! det hade varit så spännande att få sitta och prata honom, intervjua honom eller liknande.

nu har jag krupit ner i sängen. ska bli skönt att sova. ska försöka sova ordentligt och vakna utvilad imorgon. ser fram emot torsdag och sen är det fredag. då är det helg igen. skönt. ska träffa sofia då :D Godnatt


Uppdatering.

Julbord, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba. Det är inte mycket mer som har hänt sen senast jag skrev. Har jobbat mer än vanligt. Jobbat kväll, jobbat alla dagar + jobbat natt. & mer lär det bli. Så, just nu är jag bara så tacksam över att få sitta i soffan oh ta det lugnt. :)
Imorgon är en "vanlig" dag på jobbet, på torsdag ska jag jobba natt + en stund på dagen. Fredag, vet jag inte hur det blir. Får väl åka in och jobba en stund efter lunch kan jag tänka mig.

Skulle vilja lägga all min tid på en person, men får avvakta och se hur allt blir. Magkänslan är bra, får hoppas den stämmer.

jag skulle vilja gå o sova redan nu. men ska hålla mig uppe och kolla på Veckns brott på ettan eller tvåan. Leif GW är ju som har det programmet. Har inte sett det innan.. Tror det kan vara riktigt bra, jag hoppas det iaf.. Alla som känner mig vet hur jag är...:P